Krav Maga Vlaardingen - So that one may walk in peace

Krav  Maga Vlaardingen is in 2011 begonnen met Krav Maga en Kettlebell lessen, onder de vlag van Trainingscentrum Helena, in Vlaardingen.
Jan Hofman en Arthur de Regt zijn beide Aikido leraar en hebben jarenlang les gegeven voor hun eigen Aikido Stichting Rijnmond.
In 2009 heeft Jan, op verzoek van Martijn Bos, zijn Civiele Instructeursopleiding bij de IKMF afgerond en is les gaan geven in Haarlem en Alphen voor Trainingscentrum Helena.

Omdat Jan en Arthur al jaren lang les gaven in Aikido, heeft Jan aan Arthur gevraagd of hij ook interesse had om de Krav Maga civiele opleiding te gaan volgen, om zodoende samen les te kunnen gaan geven in Vlaardingen.
In 2011 heeft Arthur zijn opleiding succesvol afgerond en zijn zij samen in 2011 gestart in Vlaardingen met zowel Krav Maga als Kettlebel trainingen.
Eind 2017 hebben zij, in goed overleg met Martijn Bos, besloten om als zelfstandige Krav Maga instituut verder te gaan.

Wij werken nog steeds samen met Martijn Bos van Trainingscentrum Helena die wij zien als onze mentor. Martijn is uitzonderlijk hoog gegradueerd als Expert 4 en hoort daarmee tot de hoogst gegradueerde instructeur van de IKMF buiten Israel, wereldwijd!

Sluit Menu
Inschrijven Nieuwsbrief