Krav Maga Vlaardingen - So that one may walk in peace

INSTRUCTEUR: ARTHUR DE REGT

  • Krav Maga instructeur Graduate 3
  • Strong First Bodyweight instructeur
  • Trojan Workout Kettlebell instructeur
  • Progressive Calesthenics Certified (PCC) instructeur
  • Aikido leraar
  • 1e dan Aikikai Aikido
  • Nederlands kampioen Powerlifting


Zoals velen beoefen ik al bijna heel mijn leven sport. Na wat verschillende teamsporten te hebben gedaan, ben ik al redelijk vroeg met de krachtsport in aanraking gekomen. Na vele jaren recreatief aan fitness te hebben gedaan, ben ik in 1987 met Powerliften begonnen en ben in 1988 in mijn gewichtsklasse Nederlands kampioen geworden. 

Na wat jaren hardlopen, 20 kilometer van Parijs, de Rotterdamse marathon en diverse andere hardloop evenementen ben ik in 2002 begonnen met Aikido waar ik Jan Hofman heb leren kennen. In 2008 mijn 1e dan gehaald en de lerarenopleiding gedaan waarna ik samen met Jan Aikido lessen ben gaan verzorgen.

Via Jan ben ik ook met Krav Maga in aanraking gekomen en in 2011 heeft Jan mij gevraagd of ik de instructeuropleiding wilde volgen. Na 2 weken Tsjechie en nog eens 5 dagen Duitsland heb ik onder leiding van Haim Sasson, Amnon Darsa en Tamir Gilad de civiele instructeuropleiding afgerond. Als instructeur ligt mijn focus erg op details. Als Aikido leraar heb ik geleerd om de fouten die mensen maken goed te verwoorden zodat correcties makkelijk te begrijpen zijn, dit probeer ik ook in mijn rol als Krav Maga instructeur. Serieus les geven, maar regelmatig met een lolletje, mensen weerbaar maken, maar er mag wel gelachen worden, zolang er maar wel serieus getraind wordt.

Sluit Menu
Inschrijven Nieuwsbrief